top of page

AANBOD

De verschillende vormen van presenteren hebben wij onderverdeeld in drie categorieën: 'plein public', 'online presenteren' en 'op het podium'.

Geen vaste 'trainingsdagen' op onbereikbare locaties met te grote groepen, maar kies zelf de momenten waarop het jouw schikt om aan jouw persoonlijke doel te werken! En als je wilt, tot het laatste moment een 'personal presentatie trainer' die jou bijstaat. Via Facetime, whatsapp of een andere communicatievorm die bij jou past.

noun_Microphone_422610.png

Alle vormen van presenteren, pitchen, speechen of gewoon een verhaal vertellen in real life. Of dat nou voor een huwelijk, verjaardag of voor al je collega's is, jij geeft jouw doel en wensen aan. Daar gaan we mee aan de slag!

Contact
noun_Laptop_3492212.png

Anno nu is online presenteren nog belangrijker geworden. We werken meer vanuit huis en onze online présence wordt voor sommigen bijna dagelijks op de proef gesteld. Hoe kom jij op je best over tijdens een online Zoom of Teams presentatie en behoud je iedereen zijn aandacht?

Contact

PLEIN PUBLIC

ONLINE PRESENTEREN 

noun_stage lighting_1617770.png

Voor iedereen die de ambitie heeft om het podium te beklimmen voor het delen van een act, verhaal, lied of iets anders unieks. Er wordt gekeken naar houding, stem, de boodschap en het overbrengen hiervan.

OP HET PODIUM

bottom of page